domingo, 8 de enero de 2012

Sessió dia 8/11/11

Avui hem fet classe amb l’Eduard. En aquesta sessió hem treballat amb el Google Docs. Primerament, hem fet una història de Nadal entre tots els companys de la classe a través d’un Google Docs compartit entre tots, en el qual ens ha convidat l’Eduard mitjançant les adreces dels nostres correus electrònics. Per fer-ho, com que no podíem escriure tots alhora, hem anat escrivint una petita part de la història per torns, procurant que la història tingués coherència i es pogués anar seguint el fil de l’argument.

A continuació, cadascun de nosaltres hem buscat una imatge relacionada amb el Nadal i l’hem penjat a un àlbum Picassa, creat per l’Eduard també. Quan hem penjat les nostres imatges a l’àlbum, hem posat també un breu comentari al peu d’aquestes on explicàvem qui n’era l’autor i quin tipus de llicència tenia la imatge triada. Seguidament, també hem afegit aquesta mateixa imatge al document conjunt on havíem escrit la nostra història de Nadal.

Per últim, hem  fet una enquesta sobre els EVE/A, a la qual, un cop fetes les preguntes, havíem de convidar a alguns dels nostres companys de la classe perquè la contestessin.

Després de realitzar aquesta tasca, m’he adonat una vegada més, de la gran utilitat que ofereix el Google Docs. A més, tot i que ja l’havia utilitzat anteriorment per fer treballs amb companyes de la universitat amb les que no tenim gaire facilitat per quedar, he après com funciona un àlbum Picassa i a fer enquestes, cosa que no sabia fer i que m’ha semblat molt interessant, ja que el fet de poder compartir informació amb la gent que ho desitgés de manera instantània és molt pràctic i enriquidor, sobretot, alhora de fer treballs en grup.
Aquesta és la fotografia que ho he penjat a l'àmbum Picassa:

No hay comentarios:

Publicar un comentario