domingo, 8 de enero de 2012

Sessió dia 29/11/11

A la sessió d’avui hem estat treballant i reflexionant, juntament amb les companyes del meu grup, sobre la proposta que farem del projecte final de l'assignatura. Aquest projecte final es basarà en la creació d'un recurs tecnològic que es pugui utilitzar en els centres escolars.

Nosaltres, després de donar-hi unes quantes voltes, hem decidit elaborar un bloc de l'aula on anirem exposant els temes que s’aniran treballant a tot el cicle d'Infantil. Hem pensat que aquest bloc pot ser una bona eina i que, a més, ens “obligarà” en certa manera a buscar la millor manera d’arribar a les famílies i als nostres suposats alumnes. Per tant, haurem de ser creatives i intentar explotar al màxim tots els recursos que ens permet realitzar un bloc d’aquestes característiques. Penso que aquest és un projecte bastant motivador per a nosaltres, ja que s’acostarà molt a la realitat que viurem en un futur en la nostra tasca com a mestres.

També hem decidit, aconsellades per en Joan-Anton, que per crear el nostre bloc de l’aula utilitzarem un programa anomenat Wordpress, que ofereix un gran ventall de possibilitats i que haurem d’aprendre a utilitzar ja que cap de nosaltres hi hem treballat anteriorment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario