domingo, 8 de enero de 2012

Sessió dia 1/12/11

Avui, la sessió s’ha centrat en aprendre a fer un Joc Interactiu. Per fer-ho, hem utilitzat el programa Power Point. Així doncs, el joc consistia en formular una pregunta sobre el tema que volguéssim i, a més, inserir una imatge sobre aquest en la mateixa diapositiva. A continuació, havíem de crear dues noves diapositives: una, per si la resposta del l’ infant és correcta i l’altra, en cas que la resposta sigui incorrecta. Llavors hem creat hipervincles, de manera que si l’ infant clica en un lloc erroni i, per tant, s’equivoca en la resolució de la pregunta, serà desviat a la diapositiva incorrecta i tindrà l’opció de tornar-ho a intentar i, en canvi, si ho encerta, és a dir, clica en el lloc correcte, serà desviat a la diapositiva correcte que el felicitarà i li permetrà seguir jugant.
Car recordar però, que aquest joc l’hem pensat centrant-nos en l’Edudació Infatil i que consta de 10 ítems o 10 temàtiques diferents i que nosaltres ens hem centrat, concretament, en els colors i els animals.
 A més, vull dir també que m’ha agradat molt aprendre a fer aquests tipus de joc interactiu, ja que és senzill de crear i permet tractar qualsevol àrea que vulguem que els infants treballin. Com a aspecte negatiu,  només puc dir que a causa del funcionament que té, els infants també poden aprendre a resoldre’l a base de l’assaig-error, en comptes de fer un aprenentatge significatiu.

La fotografia és una de les que hem utilitzat en el nostre Joc Intercatiu:

No hay comentarios:

Publicar un comentario