lunes, 10 de octubre de 2011

Sessió dia 4/10/11

Avui hem anat a l’aula dels ordinadors i hem començat la nostra Wiki sobre un dels articles que podíem triar.

L’article que hem triat ha estat “Sobre el Clic y su éxito en la educación escolar” d’Alejandra Bosco i abans de començar a escriure, hem debatut amb les meves companyes del grup quins aspectes volíem subratllar més d’aquest article. Hem estat d’acord en parlar sobre quina visió tenia l’autora del Clic sobre aquest programa, també hem volgut explicar amb una pinzellada en què consistia aquest programa i quins beneficis i quines desavantatges oferia de cara a l’ensenyament i, per últim, hem volgut emfatitzar les raons per les quals el Clic ha tingut un èxit tan gran en tantes escoles durant els darrers anys.

Quan hem acabat el nostre text amb les idees que considerem més rellevants i s’ha acabat la classe, hem decidit que des de casa, cada una de nosaltres proposaria una pregunta relacionada amb el nostre article per donar peu a iniciar el debat la setmana que ve quan tots els grups exposem els articles que hem triat.

Com a petita reflexió vull afegir que, tot i que a vegades, fer servir les tecnologies per fer treballs m’espanta una mica, he pogut comprovar la gran utilitat i les moltes facilitats que ens ofereix poder treballar amb una Wiki.

No hay comentarios:

Publicar un comentario