lunes, 10 de octubre de 2011

Sessió dia 27/09/11

Avui a classe hem posat en comú les nostres experiències com a alumnes amb les TIC. Hem parlat sobre els records que teníem utilitzant aquestes eines durant la nostra etapa com a estudiants i a quines conclusions havíem arribat. En el debat que hem fet entre tota la classe hem reflexionat sobre les facilitats, inquietuds, expectatives i pors que ens provoquen aquestes tecnologies.

Els temes que més vull destacar i que més interessants m’han semblat de tractar són que com a futures mestres tenim por de quedar-nos enrere, ja que vivim en un món digital i que, per tant, hem de procurar estar ben formats com a futurs mestres.
També hem parlat de si les TIC ens ofereixen massa facilitats fins i tot, ja que abans, per exemple, a l’hora de fer un treball s’havien de consultar molts llibres i ara tenim molta informació al nostre abast només prement el botó “enter”.
Un altre tema sobre el qual hem debatut ha estat sobre què contamina més i què és més econòmic, si el fet de tenir un nombre determinat d’ordinadors en una classe o tenir que talar arbres per fer llibres, que també tenen uns preus molt elevats.

Per últim, només vull afegir que el debat m’ha semblat molt interessant i que em vull quedar amb una última frase de Cristóbal Cobo (professor d’Universitat) i que és la següent: L’ensenyament de les TIC no ha de ser paral·lel, ha de ser una eina dins l’aula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario