jueves, 2 de febrero de 2012

Sessió dia 17/01/12


Avui amb en Joan-Anton hem continuat fent el nostre Projecte Final. Així doncs, mentre fèiem la memòria del nostre Projecte, hem anat posant “ cara i ulls” al nostre treball.

D’aquesta manera, en la sessió d’avui hem decidit com treballaríem, com ens organitzaríem segons el temps del que disposem, com serien les activitats proposades, quina seria la metodologia emprada, etc...

 Personalment, crec que ens ha anat molt bé poder parlar avui sobre el nostre Projecte i establir quins serien els nostres objectius i com els duríem a terme.

 Com que en aquest últim Projecte, hem decidit fer un bloc, simulant que som les mestres d’una escola i a través del bloc hem d’aconseguir arribar als nostres infants , a les famílies i, fins i tot, a d’altres centres, penso que aquest treball, tot i que en aquestes dates ens resulta una mica estressant, és molt profitós i ens acosta molt a la realitat digital que viurem quan comencem a treballar en un centre escolar. A més, vam decidir utilitzar el Wordpress, en comptes del Blogger (que ja sabíem utilitzar) perquè volem incrementar el nostre nivell de coneixements en quant a recursos tecnològics. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario