jueves, 2 de febrero de 2012

Sessió dia 2/02/12

En la sessió d’avui amb l’Àngels, la Rocío i jo hem tingut temps de comprovar que el portafoli estigués enllestit i que funcionés correctament des de qualsevol ordinador.



Un cop, hem donat el portafoli per acabat, hem començat a fer el cartell sobre el nostre Projecte Final. Per fer-ho hem utilitzat el Power Point, ja que degut a la falta de temps, hem pensat que era millor fer-lo amb un programa que ja dominéssim.

Personalment, penso que saber fer pàgines web és una eina molt important i molt útil per tal de comunicar i poder compartir informació i tampoc acaba resultant tan difícil com sembla en un primer moment.

Això m’ha portat a reflexionar sobre la sessió d’avui i, en general, sobre tota l’assignatura d’Alfabetització Digital i crec que l’aprenentatge més enriquidor que he fet és aprendre a treure’m la por a provar programes nous, formats nous, haver de buscar, provar i equivocar-me per tal d’acabar familiaritzant-me més amb els recursos digitals i amb totes les possibilitats que aquests posen al nostre abast.


No hay comentarios:

Publicar un comentario